Hoi.
Wij zijn ROI.

Vertrouwen als basis

“Onze basis is vertrouwen: het kost beide partijen niets, maar levert zoveel mogelijk op. En u heeft de zekerheid dat wij aan het einde van het contract weer voor u klaar staan. Op het moment dat uw contract afloopt, wordt u over het algemeen niet gebeld door de energieaanbieder en komt u in het variabele terecht. Dat wil zeggen: vanaf dat moment bepaalt de leverancier het tarief. Wij zijn geen leverancier, maar zorgen ervoor dat u opnieuw de beste energiedeal krijgt. U als klant betaalt altijd de juiste prijs en dat maken we aantoonbaar. Elke relatie die met ons is overgestapt naar een andere leverancier heeft daar rendement van gehad. Want zo werken wij ook: levert het u niets op, dan doen we geen zaken. Maar, we houden er wel een goede relatie op na. We komen altijd terug op een later moment. En dan kunnen we wellicht wel iets voor u betekenen.”
ROI-Support wil u eerst leren kennen, de klant als het ware begrijpen. “Daarom komen we eerst bij de mensen thuis. Het is fijn dat je elkaar kunt aankijken, elkaar begrijpt en snel kunt inspelen op veranderingen binnen een bedrijf. We willen weten wat er aan de hand is, zogezegd. Daarnaast hebben sommige ondernemers nare ervaringen met leveranciers; ze durven daardoor niet over te stappen. Wij kunnen die angst wegnemen en geven daar vertrouwen voor terug.
Met ROI-Support is overstappen leuk!”

Een eigen, op maat gemaakt jasje

Sinds de vrije energiemarkt wordt Nederland overlopen door energieaanbieders. Maar wie past nu het best bij uw verbruik? En hoe weet u dat u niet teveel betaalt?

ROI-Support is een graag geziene gast in de energiewereld. Door de goede samenwerkingen met energiemaatschappijen bieden wij onze klanten energie-inkoop op maat. Wij speuren voor u de markt af en stellen vast welke aanbieder de beste optie is voor uw bedrijf. En dat blíjven we doen. Zonder dat u daar tussen het runnen van uw bedrijf door omkijken naar heeft. Wel zo’n prettig gevoel want zo weet u zeker dat u goed zit.

Uw tijd is kostbaar. Niets is frustrerender dan tijd en moeite steken in zaken waarvan u mag verwachten dat uw energieleverancier deze op orde heeft. Dat weten we. En dat menen we. ROI-Support staat voor u klaar wanneer u dat wilt, beschikt over een hoogwaardige administratie en blijft uw ‘energiewaakhond’. Zowel voor besparen als verduurzamen.

‘Overstappen is leuk’

“Met ROI-Support is overstappen leuk”, zegt Dax Beukers, directeur van ROI-Support. “Het belangrijkste voor een ondernemer is iets wat te weinig aanwezig is in energieland: er is eigenlijk geen contact met u als afnemer. Wie jarenlang verbonden is aan een energieleverancier, betaalt vaak meer dan iemand die net een abonnement heeft afgesloten. Want een klant die al jaren bij de club zit, wordt niet gebeld. Daar brengen wij verandering in.”

“Energie besparen begint met een kop koffie en een goed gesprek. Op het moment dat wij langskomen brengen wij duidelijk in kaart wat u als klant nu betaalt. Met deze vrijblijvende energierapportage duiken wij in de markt. ROI-Support is volledig onafhankelijk. Wij kunnen u dus altijd het beste ‘bod’ aanbieden.” Het verschil in kosten kan flink oplopen. “Vaak scheelt het voor een klant één of zelfs twee maanden op de jaarrekening.” Maar, daar blijft het niet bij. “Wij kijken ook naar welke leverancier bij u past. Met wie wilt u graag zaken doen? Klopt de facturatie, klopt het jaaroverzicht, klopt de boekhouding. Wij doen er alles aan om te voorkomen dat u buikpuin krijgt van uw aanbieder. U betaalt minder en de boekhouding klopt, zo hoort het te zijn.”

Adresgegevens

Pastoor Koopmanweg 18
1784 NX Den Helder

OPENINGSTIJDEN

Maandag
t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur

Contact

Energie: 085 - 401 84 00

Algemeen: 0223 - 222 130

info@roi-support.com

VOlg ons