Zonnepanelen

Zonnepanelen

Nederland wordt steeds groener. Meer en meer ondernemers en particulieren kiezen voor zonne-energie. En dat heeft een reden. Niet alleen wordt de druk om te verduurzamen wereldwijd steeds groter, tevens zijn de drempels om te kiezen voor de aanschaf van zonnepanelen verdwenen. Sterker nog: door de interessante, fiscale subsidiemogelijkheden loont verduurzaming. Voor u én het milieu.
De kosten van een duurzaam zonnepanelensysteem zijn afhankelijk van uw energieverbruik op jaarbasis. Op basis van het verbruik in kiloWattuur (kWh) wordt het aantal panelen bepaalt dat aansluit op uw stroomverbruik. Waarbij uiteraard ook de beschikbare ruimte op uw dak een doorslaggevende rol speelt. ROI-Support praat u graag bij over de mogelijkheden die zonnepanelen bieden en welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie.

Alles in één

Elke zonnecentrale wordt per project samengesteld op basis van uw situatie en wensen. Ons geïntegreerd designproces vermindert risico’s, verhoogt de betrouwbaarheid en resulteert in topprestaties.

KWH-Garantie

Een niet-goed-geld-terug-garantie. Eenvoudig te controleren, afgestemd op uw bedrijf of huishouden. Deze garantie, de eerste in zijn soort, toont het vertrouwen van ROI-Support in het product en beschermt u tegen lage opbrengsten.

Totale
Systeemgarantie

Naast de kWh-opwekgarantie komt elke zonnecentrale met één enkele materiaalgarantie, die alle componenten dekt. U krijgt altijd de ondersteuning die u nodig heeft, mocht er een probleem optreden.

Hoger rendement

Een geïntegreerd systeem, verbeterde betrouwbaarheid en een unieke garantie, die elk risico op tegenvallende prestaties wegneemt. Het resultaat: een veilige investering met superieur rendement.

Eenvoud

Eén zonne-energieoplossing. Eén merk. Eén geïntegreerd ontwerp. Eén materiaalgarantie. Eén kWh-garantie. Eén klantenservice. Eén gezonde investering.

Monitoring &
Smart home

Uw omvormer is draadloos verbonden met het internet, zodat u altijd en overal uw dagelijkse opbrengst kunt bekijken. ROI-Support biedt u gemakkelijk inzicht in uw energieverbruik. Zo kunt u werkelijk zelfvoorzienend worden.

Adresgegevens

Pastoor Koopmanweg 18
1784 NX Den Helder

OPENINGSTIJDEN

Maandag
t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur

Contact

Energie: 085 - 401 84 00

Algemeen: 0223 - 222 130

info@roi-support.com

VOlg ons